100 tuntia veloituksetta

”Hei hei mitä kuuluu, sä kysyt ja kaikki on ok. No hyvä sun on puhuu, kun sä et tiedä miltä musta tuntuu”

(Apulanta, Hei hei mitä kuuluu)

Miltä susta tuntuu? Onko kaikki hyvin? Miten jaksat? Haluaisitko jutella jonkun kanssa fiiliksistäsi? Toistavatko päivät itseään ja niihin ei saa muutosta, samaan tyyliin kuin elokuvassa ”Päiväni Murmelina”, missä Bill Murray herää joka aamu samaan päivään?

Olen Vesa Meriläinen ja tituleeraan itseäni ”Valmentajaksi”.

Mistä kampanjassa on kyse?

Ratkaisukeskeinen valmennus tai lyhytterapia keskittyy metodeihin, joilla pystytään ratkaisemaan tehokkaasti spesifi haaste tai ongelma. Keskiössä on muutos omaan käytökseen tai asenteeseen eli henkilökohtainen kehittyminen omia voimavaroja hyödyntäen. 

Haluan saavuttaa mahdollisimman monta asiakaskohtaamista lyhyessä ajassa ja  kerätä asiakaskokemuksia ja palautetta työskentelystäni.

Nyt on siis tarjolla erinomainen tilaisuus tutustua valmennukseeni 2 tunnit verran ilmaiseksi.

Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia, ilman mitään sitoumuksia. Kaikille kokeilun jälkeen valmennusta jatkaville asiakkaille tarjoan palveluni -25% alennuksella. Alennetutu hinnat, 60€ /tunti sis. alv. ja yrityksille 60€ /tunti + alv. 24%.

Normaalihinta yksityishenkilöille on 80€/tunti sis. alv. ja yritysasiakkaille 80€/tunti + alv.

Olen pätevöitynyt kolmessa Coaching koulutuksessa ja käynyt merkittävän määrän muita koulutuksia vuodesta 2013 alkaen. Nykyisessä työssäni autan ihmisiä löytämään itsestään sellaisia voimavaroja ja tekemisen menetelmiä, mistä voi olla hyötyä erilaisissa elämän haasteissa.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä : )

Koulutukseni lyhyesti;
Ratkaisukeskeinen Lyhytterapeutti (2v), NLP Trainner, (NLP kouluttaja koulutus, 3v), Life Coach koulutus (1v), Toimiva työyhteisö ja 360°-mittaukset valmentajavalmennus, The Five Behaviors valmentajavalmennus, NLP Coach koulutus (1v), Everything DiSC valmentajavalmennus, Tilannejohtaminen (Wiley), Mindfulness työssä, Vahva tiimi – esimiesvalmennus, Ratkaisukeskeinen Neuropsykiatrinen valmentaja (1v), Systeeminen Business Coach (1v), NLP Master Practitioner (1v), NLP Practitoiner (1v), Diplomi Ravintoterapeutti (3v), Kasvatustieteiden perusopinnot.

Miten pääset aloittamaan valmennuksen veloituksetta?

Nyt kun kiinnostuit, niin laittaisitko saman tien minulle sähköpostia vesa@kullberg.fi ja kertoisit lyhyesti jotain itsestäsi ja tilanteestasi. Olen sinuun yhteydessä ja ohjeistan kuinka asiassa edetään. 

Picture of Vesa Meriläinen

Vesa Meriläinen

Valmentaja, NLP Trainer, Yrittäjä

Jaa kirjoitus

Facebook
LinkedIn