100 tuntia veloituksetta

”Hei hei mitä kuuluu, sä kysyt ja kaikki on ok. No hyvä sun on puhuu, kun sä et tiedä miltä musta tuntuu”

(Apulanta, Hei hei mitä kuuluu)

Miltä susta tuntuu? Onko kaikki hyvin? Miten jaksat? Haluaisitko jutella jonkun kanssa fiiliksistäsi? Oletko jumissa omassa luupissasi? Toistavatko päivät itseään ja et saa muutosta aikaan, samaan tyyliin kuin elokuvassa ”Päiväni Murmelina”, missä Bill Murray herää joka aamu samaan päivään? 

Olen Vesa Meriläinen ja tituleeraan itseäni ”Valmentajaksi”, Mielestäni se kuvaa tällä hetkellä parhaiten tekemistäni. Korona tuli ja taklasi minut laitaa vasten ja ammatillinen ulostulo jäi tekemättä valmistumisen jälkeen. Nyt on sen aika ja tämä 100 tuntia projektini liittyy siihen.

Mistä kampanjassa on kyse?

Mitä on ratkaisukeskeinen valmennus? Tarvitsenko minä terapiaa tai valmennusta?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia keskittyy metodeihin, joilla pystytään ratkaisemaan tehokkaasti spesifi haaste tai ongelma. Keskiössä on muutos omaan käytökseen tai asenteeseen eli henkilökohtainen kehittyminen omia voimavaroja hyödyntäen. 

Kyllä, minulla on ”Oma lehmä ojassa”. Haluan saavuttaa mahdollisimman monta aitoa asiakaskohtaamista lyhyessä ajassa, kerätäkseni asiakaskokemuksia ja palautetta työskentelystä, sekä parantaakseni tunettuuttani. Nyt on tarjolla erinomainen tilaisuus tutustua valmennukseeni. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia, ilman mitään sitoutumuksia. Kaikille kokeilun jälkeen valmennusta jatkaville asiakkaille tarjoan palveluni -25% alennuksella. Normaalihinta yksityishenkilöille 80€/tunti sis. alv tai yritysasiakkaille 80€/tunti +alv.

Olen muodollisesti pätevöitynyt kolmessa hiukan erilaisessa Coaching koulutuksessa ja käynyt merkittävän määrän muita koulutuksia, jotka ovat koulineet minut nykyiseen työhöni. Autan ihmisiä löytämään itsestään sellaisia voimavaroja ja tekemisen menetelmiä, mistä voi olla hyötyä erilaisissa elämän haasteissa. Valmistuin vuosi sitten NLP Kouluttajaksi ja terapeutiksi, yhtäjaksoisen 3 vuoden ja 124 lähiopetuspäivän jälkeen.

Laitan tähän myös listan kompetensseistani, niin voit muodostaa oman mielipiteesi siitä, olenko sen kokeilemisen arvoinen ja niin uskottava, että kiinnostut kääntymään puoleeni omien haasteittesi selättämiseksi.

Koulutukseni lyhyesti;
Ratkaisukeskeinen Lyhytterapeutti (2022), NLP Trainner, (NLP kouluttaja koulutus, 3v), Life Coach koulutus (1v), Toimiva työyhteisö ja 360°-mittaukset valmentajavalmennus, The Five Behaviors valmentajavalmennus, NLP Coach koulutus (1v), Everything DiSC valmentajavalmennus, Tilannejohtaminen (Wiley), Mindfulness työssä, Vahva tiimi – esimiesvalmennus, Ratkaisukeskeinen Neuropsykiatrinen valmentaja (1v), Systeeminen Business Coach (1v), NLP Master Practitioner (1v), NLP Practitoiner (1v), Diplomi Ravintoterapeutti (3v), Kasvatustieteiden perusopinnot.

Miten pääset aloittamaan valmennuksen veloituksetta?

Nyt kun kiinnostuit, niin laittaisitko saman tien minulle sähköpostia vesa@kullberg.fi ja kertoisit lyhyesti jotain itsestäsi ja tilanteestasi. Olen sinuun yhteydessä ja ohjeistan kuinka asiassa edetään. 

Vesa Meriläinen

Vesa Meriläinen

Valmentaja, NLP Trainer, Yrittäjä

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn